Fodterapi

Fodterapi


Hos A-Z Klinik for fodterapi for du altid glade fødder! Alle kan have godt af at gå til en fodterapeut, såvel unge som œldre. Fodterapi hos os starter altid med et dejligt fodbad og afsluttes med en skøn fodmassage.

Statsautoriserede fodterapeuter er professionelle behandlere af fødder. De er Danmarks eneste autoriserede behandlere af fodproblemer i forbindelse med f.eks. diabetes, nedgroede negle og arvæv. Sunde fødder kommer ikke af sig selv. De skal plejes regelmæssigt ligesom hud, hår og negle. Den daglige pleje kan de fleste selv klare med et par gode råd fra fodterapeuten. Men indimellem har fødderne godt af at få professionel pleje, så alle småskavanker fjernes og du fortsat kan gå, løbe eller hoppe uden at føle smerte eller irritation.

Fodterapi er en del af sundhedsvœsenet, og bruges til at forbygge og helbrede alle former for fodproblemer. Formålet med fodterapi er at behandle alt fra små irritationer til fødder som dagligt lider p.g.a. fodsygdomme.

Din fodterapi behandling er individuel og fodterapeuten vurder derfor hvilke behandlinger som passer dig. Hvis du f.eks. har en nedgroede negle behøver du en bøjle for at rette op din negle. Fodterapi er derfor en betegnelse for alle behandlinger af fodproblem eller forebyggelse af fodproblem. Når du besøger en fodterapeut så udfører fodterapeuten en helheds behandling af din fod så hvis du både har hårdhud, ligtorn og nedgroede negle
behandler fodterapeuten samtlige fodproblem. Fodterapi er dessuden forebyggende så selv hvis du ikke har store besvær kan være viktigt at få undersøgt sine fødder en gang i mellem for att forebygge fodproblem som kan opstå senere.

Klinikken tilbyder behandling både på klinikken og hjemme hos patienten. Ring på 35 35 75 48 for at bestile tid hos os!

Du kan finde vej her!